Hilarias utbildningar

Diplomerande 1-åriga utbildningar

Workshops

Tarot i nuet

2 490SEK

Ditt Andeträd

3 490SEK

​​​​​​​
En workshop där du får möta medlemmar ur ditt Andliga Team och skapa ditt andeträd, som är en karta över såväl ditt Andliga Team och din inre resa.

Själens Konst

4 490SEK

​​​​​​​
En pratisk workshop där du skapar din egen själstavla genom en rad inre resor i trummans urvibration.

Aura - Din Själs Färger

3 490SEK

​​​​​​​
En workshop för dig som vill lära dig mer om auran; hur du ser den, tolkar den och jobbar med den.

Kraftsång - Din själs toner

3 490SEK

Trummans urvibration

exkl trumma

3 490SEK

Trummans urvibration

inkl trumma

7 900SEK

Onlineutbildningar

Andevärldens Struktur

2 490SEK

​​​​​​​
En utbildning för dig som vill få struktur på Andevärlden. Vad finns där och hur fungerar det? Hur får jag kontakt med specifika energier?

Energilära

1 290SEK

​​​​​​​
Vad är energi och vad kan vi skapa med vår medvetenhet om energi? Under den här utbildningen får du lära dig grnderna i energiarbete och förstå principerna bakom det konstanta flödet av energier.

Spå med Runor

2 490SEK

​​​​​​​
Spå med runor tar upp grunderna i spådom med runor. Du lär känna runorna och de världar som skapar Skapelsen. Du lär dig att lägga runoraklet och ett antal andra tekniker att sia med.
Alla priser är inklusive moms. 
Lunch och fika ingår i alla workshops. Övernattning i sovsal ingår i de utbildningar som är 2 (eller fler) dagar. Vill du övernatta natten före eller efter en workshop betalar du 250kr/natt inkl frukost. Kurser på annan ort: kostnad för lokal, resa och boende tillkommer. För anmälan gäller följande: Skriflig anmälan via mail eller sms. Du kan också köpa din kursplats i webbshopen.Platsen är din då anmälnings/kursavgiften är betald. För fullständiga köpvillkor: 
klicka här! ​​​​​​​