Hilarias utbildningar

Diplomerande utbildningar

Aktuella datum finns under fliken KALENDER

Workshops

Aktuella datum finns under fliken "KALENDER" 

Grundkurs

3200kr
​​​​​​​Online: 999kr


En utbildning för dig som vill få en grund att stå på under din andliga utveckling. 

Vi går igenom 4 delmoment som ger dig en inblick i energiarbete, andevärldens struktur och andekontakt. 
​​​​​​​

Trummans urvibration

7900kr

​​​​​​​
​​Under tiden som du bygger din trumma, möter du också trumman som mångsidigt verktyg i andligt arbete. Trummans urvibration berör och under den här workshopen lär du dig att möta den och forma ceremonin så som du önskar den ska verka. Du får också lära dig att sammankoppla din originalvibration med trummans urvibration samt grunderna i kraftsång. Trumman, slagpinnen och skallran tillverkas ceremoniellt. (2 dygn)

Själens Konst

3200kr

En praktisk workshop där du skapar din egen själstavla genom en rad inre resor i trummans urvibration.
​​​​​​​


Aura
​​​​​​​Din Själs Färger

2500kr

En workshop för dig som vill lära dig mer om auran; hur du ser den, tolkar den och jobbar med den.
​​​​​​​
Auran är så mycket mer än färger; den bär temperatur, vibration, flöden mm som ger din tolkning av den både bredd och djup. 
​​​​​​​

Kraftsång
​​​​​​​Din själs toner

2500kr

​​​​​​​En resa i din själs toner och kraften i din röst. Steg för steg vägleds du i en resa i vibration för att hitta din egen helande sång, i djupet av din själ. Vi jobbar med trumma, klangskål, regnstav och andra instrument,men det viktigaste verktyget är din röst. Det här är en praktisk workshop, den teorin som är är inbakad i övningarna vi gör enskilt, i par och i grupp.

Trummans urvibration

2500kr
​​​​​​​
​​​​​​​Möt trumman som mångsidigt verktyg i andligt arbete. Trummans urvibration berör och under den här workshopen lär du dig att möta den och forma ceremonin så som du önskar den ska verka. Du får också lära dig att sammankoppla din originalvibration med trummans urvibration.

Andedjuren Talar

2500kr
​​​​​​​Online: 750kr
​​​​​​​​​​​​​
Andedjuren har alltid vandrat med oss för att stärka oss och för att vägleda oss. Under den här workshopen får du möjlighet att lära dig mer om andedjuren. Vilka är de och hur kan vi lära oss av dem. Du får teori varvat med praktik och vi gör flera resor i trummans urvibration till Andedjurens Rike. Har du ingen egen trumma, reser du tillsammans med mig och min trumma. Boken Andedjuren Talar ingår i workshopen.

Spå med Runor

2500kr
​​​​​​​Online: 1500kr


​​​​​​​Spå med runor tar upp grunderna i spådom med runor. Du lär känna runorna och de världar som skapar Skapelsen. Du lär dig att lägga runoraklet och ett antal andra tekniker att sia med. Inkl runor i äppelträ och orakelduk.

Livets Väv

4 444kr
​​​​​​​
Är du trött på att känna som att livet händer dig och är bortom din kontroll?
Livets Väv är alla trådar som berör ditt liv på ett eller annat sätt. Frågan är om alla trådar är nödvändiga och om de gynnar dig på din vandring på Livets Stig. Den här resan i Livets väv bjuder in dig till att skapa medvetenhet kring den makten du har över Livets Väv.
Vilka trådar ska du ha kvar i ditt liv? Och förstår du vad det innebär att ha förmågan att se dem?
Följ med på den här spännande resan om Livets Väv och all den visdom den för med sig.
​​​​​​​Retreaten är 2 dagar inkl övernattning.

Tarot

Online:1500kr
​​​​​​​

Den här kursen passar både dig som nybörjare och dig som lagt tarot ett tag. Kursen är uppbyggd på vårt onlineforum där du med eget inlogg tar del av lektionerna i din egen takt.
Kursmaterialet består av videos, ljudfiler och en arbetsbok.
Frågor och svar erbjuds via zoom..

Utbildningar/workshops som är tillgängliga online hittar du här:

Du anmäler genom att maila info@hilaria.se. På Hilaria's Lyceum studerar du när du vill och var du vill. Varje utbildning har en workbook som du enkelt laddar ner eller skriver ut. Du har också tillgång till ljudfiler och videos. Har du frågor är du alltid välkommen att maila oss! 
Alla priser är inklusive moms. 
Lunch och fika ingår i alla workshops. Övernattning i sovsal ingår i de utbildningar som är 2 (eller fler) dagar. Vill du övernatta natten före eller efter en workshop betalar du 250kr/natt inkl frukost. Kurser på annan ort: kostnad för lokal, resa och boende tillkommer. För anmälan gäller följande: Skriflig anmälan via mail eller sms. Platsen är din då anmälnings/kursavgiften är betald. För fullständiga köpvillkor: 
klicka här! ​​​​​​​