Hilarias utbildningar

Diplomerande utbildningar

Aktuella datum finns under fliken KALENDER

Workshops

Aktuella datum finns under fliken "KALENDER" 

Grundkurs

2900kr


En utbildning för dig som vill få en grund att stå på under din andliga utveckling. 

Vi går igenom 4 delmoment som ger dig en inblick i energiarbete, andevärldens struktur och andekontakt. 
​​​​​​​

Trummans urvibration

7900kr

​​​​​​​
​​Under tiden som du bygger din trumma, möter du också trumman som mångsidigt verktyg i andligt arbete. Trummans urvibration berör och under den här workshopen lär du dig att möta den och forma ceremonin så som du önskar den ska verka. Du får också lära dig att sammankoppla din originalvibration med trummans urvibration samt grunderna i kraftsång. Trumman, slagpinnen och skallran tillverkas ceremoniellt. (2 dygn)

Själens Konst

2900kr

En praktisk workshop där du skapar din egen själstavla genom en rad inre resor i trummans urvibration.
​​​​​​​


Aura
​​​​​​​Din Själs Färger

1900kr

En workshop för dig som vill lära dig mer om auran; hur du ser den, tolkar den och jobbar med den.
​​​​​​​
Auran är så mycket mer än färger; den bär temperatur, vibration, flöden mm som ger din tolkning av den både bredd och djup. 
​​​​​​​

Kraftsång
​​​​​​​Din själs toner

1900kr

​​​​​​​En resa i din själs toner och kraften i din röst. Steg för steg vägleds du i en resa i vibration för att hitta din egen helande sång, i djupet av din själ. Vi jobbar med trumma, klangskål, regnstav och andra instrument,men det viktigaste verktyget är din röst. Det här är en praktisk workshop, den teorin som är är inbakad i övningarna vi gör enskilt, i par och i grupp.

Trummans urvibration

1900kr
​​​​​​​

​​​​​​​Möt trumman som mångsidigt verktyg i andligt arbete. Trummans urvibration berör och under den här workshopen lär du dig att möta den och forma ceremonin så som du önskar den ska verka. Du får också lära dig att sammankoppla din originalvibration med trummans urvibration.

Andedjuren Talar

1900kr

​​​​​​

Andedjuren har alltid vandrat med oss för att stärka oss och för att vägleda oss. Under den här workshopen får du möjlighet att lära dig mer om andedjuren. Vilka är de och hur kan vi lära oss av dem. Du får teori varvat med praktik och vi gör flera resor i trummans urvibration till Andedjurens Rike. Har du ingen egen trumma, reser du tillsammans med mig och min trumma. Boken Andedjuren Talar ingår i workshopen.

Spå med Runor

1900kr

​​​​​​​Spå med runor tar upp grunderna i spådom med runor. Du lär känna runorna och de världar som skapar Skapelsen. Du lär dig att lägga runoraklet och ett antal andra tekniker att sia med.

Utbildningar/workshops som är tillgängliga online:
Kraftsång, Trummans Urvibration, Andedjuren Talar, Spå med Runor & Grundkurs.

Onlineutbildningarna finns på vårt onlineforum Hilaria's Lyceum.
​​​​​​​Välkommen med din anmälan!
Alla priser är inklusive moms. 
Lunch och fika ingår i alla workshops. Övernattning i sovsal ingår i de utbildningar som är 2 (eller fler) dagar. Vill du övernatta natten före eller efter en workshop betalar du 250kr/natt inkl frukost. Kurser på annan ort: kostnad för lokal, resa och boende tillkommer. För anmälan gäller följande: Skriflig anmälan via mail eller sms. Platsen är din då anmälnings/kursavgiften är betald. För fullständiga köpvillkor: 
klicka här! ​​​​​​​