Hilarias utbildningar

Diplomerande utbildningar

Workshops

Nyhet! 

​​​​​​​
Vi lanserar den här i januari! 
​​​​​​​
Vill du veta mer om den här onlineworkshopen, så får du reda på mer genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev eller genom att följa bloggen.

Ditt Andeträd

4500SEK

Tillgänglig online!
​​​​​​​
En workshop där du får möta medlemmar ur ditt Andliga Team och skapa ditt andeträd, som är en karta över såväl ditt Andliga Team och din inre resa.

Själens Konst

6000SEK

15 maj 

En praktisk workshop där du skapar din egen själstavla genom en rad inre resor i trummans urvibration.
​​​​​​​
Allt material till workshopen väntar på dig på plats när du kommer. 

Aura - Din Själs Färger

4500SEK

Tillgänglig online!
​​​​​​​
En workshop för dig som vill lära dig mer om auran; hur du ser den, tolkar den och jobbar med den.
​​​​​​​
Auran är så mycket mer än färger; den bär temperatur, vibration, flöden mm som ger din tolkning av den både bredd och djup. 

Kraftsång - Din själs toner

4500SEK

Tillgänglig online!

​​​​​​​En resa i din själs toner och kraften i din röst. Steg för steg vägleds du i en resa i vibration för att hitta din egen helande sång, i djupet av din själ. Vi jobbar med trumma, klangskål, regnstav och andra instrument,men det viktigaste verktyget är din röst. Det här är en praktisk workshop, den teorin som är är inbakad i övningarna vi gör enskilt, i par och i grupp.

Trummans urvibration

exkl trumma

4500SEK

Tillgänglig online!

​​​​​​​Möt trumman som mångsidigt verktyg i andligt arbete. Trummans urvibration berör och under den här workshopen lär du dig att möta den och forma ceremonin så som du önskar den ska verka. Du får också lära dig att sammankoppla din originalvibration med trummans urvibration.

Trummans urvibration

inkl trumma

7 900SEK


​​​​​​​Under tiden som du bygger din trumma, möter du också trumman som mångsidigt verktyg i andligt arbete. Trummans urvibration berör och under den här workshopen lär du dig att möta den och forma ceremonin så som du önskar den ska verka. Du får också lära dig att sammankoppla din originalvibration med trummans urvibration samt grunderna i kraftsång. Trumman, slagpinnen och skallran tillverkas ceremoniellt. (2 dygn)

Andedjuren Talar

inkl bok

4500SEK

Workshop online
​​​​​​​5 december

Andedjuren har alltid vandrat med oss för att stärka oss och för att vägleda oss. Under den här workshopen får du möjlighet att lära dig mer om andedjuren. Vilka är de och hur kan vi lära oss av dem. Du får teori varvat med praktik och vi gör flera resor i trummans urvibration till Andedjurens Rike. Har du ingen egen trumma, reser du tillsammans med mig och min trumma.

Workshops online

Andevärldens Struktur

4500SEK

Tillgänglig online 
​​​​​​​
En utbildning för dig som vill få struktur på Andevärlden. Vad finns där och hur fungerar det? Hur får jag kontakt med specifika energier?

Energilära

4500SEK

Tillgänglig online
​​​​​​​
Vad är energi och vad kan vi skapa med vår medvetenhet om energi? Under den här utbildningen får du lära dig grnderna i energiarbete och förstå principerna bakom det konstanta flödet av energier.

Spå med Runor

4500SEK

Tillgänglig online
​​​​​​​
Spå med runor tar upp grunderna i spådom med runor. Du lär känna runorna och de världar som skapar Skapelsen. Du lär dig att lägga runoraklet och ett antal andra tekniker att sia med.

Onlineutbildningarna kommer hållas på Google Classroom och zoom.
​​​​​​​Välkommen med din anmälan!

Alla priser är inklusive moms. 
Lunch och fika ingår i alla workshops. Övernattning i sovsal ingår i de utbildningar som är 2 (eller fler) dagar. Vill du övernatta natten före eller efter en workshop betalar du 250kr/natt inkl frukost. Kurser på annan ort: kostnad för lokal, resa och boende tillkommer. För anmälan gäller följande: Skriflig anmälan via mail eller sms. Du kan också köpa din kursplats i webbshopen.Platsen är din då anmälnings/kursavgiften är betald. För fullständiga köpvillkor: 
klicka här! ​​​​​​​