Tjänster

Du bokar din tid enklast via mail eller sms. Tiden betalas vid bokning. 

Vägledaning med Tarot

30 min

800SEK

60 min

1400SEK

​​​​​​​
Tarot svarar på frågor vi bär i varandet. Ekonomi, kärlek och besluten vi behöver fatta på Livets Stig. 

Samtalet utgår från dina frågeställningar och vi benar ut vad som är viktigt och vad du bör lägga fokus på. 


 60 min
Den här sessionen inkluderar även tips på övningar för hur du kan förvalta din energi för att kunna få ut mer av livet. Här kan vi också lägga upp strategier för att uppnå dina mål. 
​​​​​​​

Vägledande samtal med andevärlden

30 min

1 500SEK

60 min

2 900SEK

​​​​​​​
Ett vägledande samtal är baserat på dina energier, ditt varande här och nu och de svaren du söker för att ta dig framåt på Livets Stig. Samtalet formar sig utifrån dina frågor och svaren förmedlas med hjälp av tarot, runor, pendel, kanalisering eller andekontakt. Mild helande kraft ingår i samtalet.


Vägledande samtal med andevärlden 60 min
Den här sessionen inkluderar även tips på övningar för hur du förvaltar din energi som bäst. Helande kraft ingår i samtalet.

Mother Pinetrees Visdom® Vibrations Coaching


1 tillfälle 75 min

2250SEK

5 tillfällen

10000SEK

​​​​​​​
Upplever du att din ande inte är i synk med dig och din planerade livsväg? Kan det vara så att du planerar med ditt sinne, men du orienterar dig med din ande eller tvärtom? Oavsett var du har din obalans, påverkas din vibration.

Din story, din vibration ger dig verktyg till att sluta vara ett löv i vinden och ta kontroll över din energi och din kraft.

Du kommer i kontakt med din originalvibration och din ande, som hjälper dig att göra dig tydligare för dig och för din omgivning. På det sättet kommer du skapa en harmonisk vibration och du kommer in i den synkronicitet du längtat efter.

Efter sessionen får du en pdf-fil som sammanfattar vårt samtal och konkreta energiövningar till att stärka din medvetenhet om din vibration, energi och kraft för att förändra ditt varande på ett förankrat sätt.

Runoraklet 

Inkl samtalstid 30 min

1 950SEK

​​​​​​​
Runoraklet tyder tidens tecken. Den ger en ögonblicksbild av ditt liv här och nu. Runoraklet berör livsområden, så som andlighet, livsinriktning, relationer och hinder som står i din väg, i förhållande till dig och dina energier. Den visar var du har dina styrkor och svagheter. Hur du kan ta dig vidare på Livets Stig på bästa sätt.
 
I runoraklet inkluderas namnets kraft i förhållande till de fyra elementen, det andedjuret som är knutet till din födelseruna och din års- respektive födelserunas aspekter. Runoraklet levereras som pdf-fil.

Mother Pinetrees Visdom® Helande kraft

Session utan trumma inkl samtal

2250SEK

​​​​​​​
En ren intuitiv, energiöverföring av läkande och renande energier kanaliserad från Andra Sidan. Denna kanaliserade helande kraft följer ingen metod eller någon specifik form - den bara ÄR. Den söker sig dit den behövs. Balanserar upp där obalans råder. Den hjälper kroppen att komma tillbaka till Neutral Nollpunkt dvs din originalvibration. Den startar en självläkande process i Dig, som fortsätter att verka i dig i 3-5 dagar efter sessionen
Den gör dig avslappnad, den fyller dig med energi!
Sessionen avslutas med ett vägledande samtal. 45 + 30 min

Mother Pinetrees Visdom®
​​​​​​​Helande ceremoni

ca 150 min

3900SEK


En helande ceremoni i trummans urbvibration är en djupgående session. Trummans helande kraft söker sig dit den ska i dig och energin stannar kvar i några dagar, processen fortsätter även när sessionen är slut. Det är din självläkande förmåga som aktiveras och jobbar för din läkning. Med på resan är ditt andliga team, vars uppgift är att vägleda dig på Livets Stig. Sessionen är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och vägledande samtal.

Gruppsession
​​​​​​​ca 60min
Grundpris 450SEK/pers, minst 6 personer. Lokalkostnad och milersättning kan tillkomma.

Mother Pinetrees Visdom® Tidigare Liv Ceremoni

ca 150 min

3900SEK

Liven vi levt förut, kan ha påverkan på livet vi lever idag. Medvetenhet kring dina tidigare liv kan skapa läkning i varandet här och nu. Tidigare Liv Ceremonin är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och vägledande samtal. Du kommer att få praktiska tips och råd om hur du förvaltar dina insikter på bästa sätt i varandet här och nu.

Gruppsession
​​​​​​​ca 90min
Grundpris 450SEK/pers, minst 6 personer. Lokalkostnad och milersättning kan tillkomma.

Mother Pinetrees Visdom® Ceremoniella Skilsmässa

ca 240 min

4500SEK

​​​​​​​
En ceremoniell skilsmässa är helt enkelt ett avslut. Ett avslut på något som du här och nu inte kan släppa taget om, men vet att du behöver göra det. Den här ceremonin ger dig frihet och en möjlighet att börja på ett nytt, oskrivet blad, oavsett vad det gäller. Ceremonin är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och återkopplande samtal. Du får praktiska råd och tips för hur du ska förvalta ditt varande. Du får även kristaller och amuletter tillverkade för dig.

Gruppsession
​​​​​​​ca 90min
Grundpris 480SEK/pers, minst 6 personer. Lokalkostnad och milersättning kan tillkomma.

Auratavla


3500SEK

​​​​​​​
Aurtavlan berättar om din Aura - Din Själs Färger. Den ger dig en inblick i vem du är och vilken kraft du förvaltar. 

I textbilagan kan du läsa om medlemmar i ditt Andliga Team och vad de bär för budskap till dig. 

Tavlan är målad med torrpastell och levereras hoprullad i rör. Tavlan är i A3-format och skickas spårbart i rör.

Mother Pinetrees Visdom® Individuell Dag

pris från 

7500SEK

​​​​​​​
En dag skapad av dig och för dig. Innehållet i Din Dag mynnar ut ifrån vad du behöver och önskar. Vi planerar dagen tillsammans under ett samtal (ca 30min) 

Du kan mixa undervisning, ceremonier och tillverkning i ateljén.

​​​​​​​Vill du stanna fler dagar, så går det alldeles utmärkt. Övernattning och mat ingår i priset. Materialkostnad tillkommer om du väljer att tillvärka magiska ting i atelén så som trumma, skallra eller amulett. 

Mother Pinetrees Visdom® 
Fearless ​​​​​​​Session
4500SEK

120 min 
inkl zoomsession​​​
Den här sessionen är till för dig som vill göra slut med din rädsla. 

Rädsla styr våra beslut och hämmar vår framgång. Genom att se rädslan i sin sanning och nakenhet, kan du lära dig att kontrollera den, istället för att den kontrollerar dig. 

Låt dina rädslor bli dina verktyg och frigör den kraften som rädslan tar ifrån dig. 

​​​​​​​Sessionen är en kombination av energiarbete och samtal.

Gruppsession
​​​​​​​ca 90min
Grundpris 480SEK/pers, minst 6 personer. Lokalkostnad och milersättning kan tillkomma.

Okwamanje 
Session
4500SEK

120 min 
inkl zoomsession​​​​​​
Okwamanje kommer från Zulu och betyder värdefulla ögonblick. Det är de ögonblick som vi har glömt att vi minns.

Den här individuella sessionen tar dig med på en resa genom dina minnen och återupplivar dem. Ger dem mening och skapar kraft ur dem.

Vi skapar en kontakt med  din Okwamanje Vibration och ser till att processen med förståelse, läkning, förlåtelse och insikt är fullt aktiverad.

Vi ser till att du kan identifiera och återskapa Okwamanje Vibrationen så att du kan uppleva fler av dessa värdefulla ögonblick i varandet.

Gruppsession
​​​​​​​
ca 90 min
Grundpris 480SEK/pers, minst 6 personer. Lokalkostnad och milersättning kan tillkomma.

Mother Pinetrees Visdom® Själstavla 

inkl text

8 000SEK


Alla själar är unika, så även alla själstavlor. Själstavlan är skapat under en serie trumresor och målas exklusivt för dig. Den berättar en historia om dig, din själs resa i skapelsen och ger dig insikter om vem du har varit, vem du är och vem du kan bli. 

Själstavlan är sprungen ur din originalvibration och ditt Själs Ljus och den visdomen som finns i dig. 

Själstavlan är 50x50 eller 80x80 och levereras tillsammans med symboltolkning och en personlig kanalisering till dig (ca 4-6 sidor).

Mother Pinetrees Visdom® Vibrations Coaching
Program

100 000SEK

​​​​​​​
Det här är  programmet  för dig som vill få en kickstart från stagnation och stå i din sanna och fulla kraft.

Under 88 dagar får du dagligen inspirerande meddelanden och övningar som utmanar dig att kontrollera din kraft och energi.

Under dessa 88 livsförändrande dagar har vi veckovisa samtal på 45 minuter. En serie kraftfulla Helande ssessioner och ceremonier i trummans urvibration.

Du väljer om du vill ha ceremonierna på distans eller på plats i Utsund.