Tjänster

Du bokar din tid enklast via mail eller sms. Tiden betalas vid bokning. 

Vägledande samtal med andevärlden


Bokas på Tarotguiderna.se
sms 714 40 
​​​​​​​Skriv Mira-Hilaria
​​​​​​​
Ett vägledande samtal är baserat på dina energier, ditt varande här och nu och de svaren du söker för att ta dig framåt på Livets Stig. Samtalet formar sig utifrån dina frågor och svaren förmedlas med hjälp av tarot, runor, pendel, kanalisering eller andekontakt.


Vägledande samtal med andevärlden 60 min
Den här sessionen inkluderar även tips på övningar för hur du förvaltar din energi som bäst.

Andlig Coaching

1 tillfälle 75 min

1 250SEK

5 tillfällen

5 900SEK

​​​​​​​
Upplever du att din ande inte är i synk med dig och din planerade livsväg? Kan det vara så att du planerar med ditt sinne, men du orienterar dig med din ande eller tvärtom? Oavsett var du har din obalans, påverkas din vibration. Du får verktyg till att sluta vara ett löv i vinden och ta kontroll över din energi och din kraft. Du kommer i kontakt med din ande, som hjälper dig att göra dig tydligare för dig och för din omgivning. På det sättet kommer du skapa en harmonisk vibration och du kommer in i den synkronicitet du längtat efter.

Runoraklet 

Inkl samtalstid 30 min

1 490SEK

​​​​​​​
Runoraklet tyder tidens tecken. Den ger en ögonblicksbild av ditt liv här och nu. Runoraklet berör livsområden, så som andlighet, livsinriktning, relationer och hinder som står i din väg, i förhållande till dig och dina energier. Den visar var du har dina styrkor och svagheter. Hur du kan ta dig vidare på Livets Stig på bästa sätt.
 
I runoraklet inkluderas namnets kraft i förhållande till de fyra elementen, det andedjuret som är knutet till din födelseruna och din års- respektive födelserunas aspekter. Runoraklet levereras som pdf-fil.

Själstavla 

inkl text

8 000SEK


Alla själar är unika, så även alla själstavlor. Själstavlan är skapat under en serie trumresor och målas exklusivt för dig. Den berättar en historia om dig, din själs resa i skapelsen och ger dig insikter om vem du har varit och vem du är. Själstavlan är 50x50 eller 80x80 och levereras tillsammans med symboltolkning och en personlig kanalisering till dig (ca 4-6 sidor).

Helande kraft

Session utan trumma inkl samtal

1 500SEK

​​​​​​​
En ren intuitiv, energiöverföring av läkande och renande energier kanaliserad från Andra Sidan. Denna kanaliserade helande kraft följer ingen metod eller någon specifik form - den bara ÄR. Den söker sig dit den behövs. Balanserar upp där obalans råder. Den hjälper kroppen att komma tillbaka till Neutral Nollpunkt dvs din originalvibration. Den startar en självläkande process i Dig, som fortsätter att verka i dig i 3-5 dagar efter sessionen
Den gör dig avslappnad, den fyller dig med energi!
Sessionen avslutas med ett vägledande samtal. 45 + 30 min

Helande ceremoni

ca 150 min

2 400SEK


En helande ceremoni i trummans urbvibration är en djupgående session. Trummans helande kraft söker sig dit den ska i dig och energin stannar kvar i några dagar, processen fortsätter även när sessionen är slut. Det är din självläkande förmåga som aktiveras och jobbar för din läkning. Med på resan är ditt andliga team, vars uppgift är att vägleda dig på Livets Stig. Sessionen är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och vägledande samtal.

Tidigare Liv Ceremoni

ca 150 min

2 400SEK


Liven vi levt förut, kan ha påverkan på livet vi lever idag. Medvetenhet kring dina tidigare liv kan skapa läkning i varandet här och nu. Tidigare Liv Ceremonin är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och vägledande samtal. Du kommer att få praktiska tips och råd om hur du förvaltar dina insikter på bästa sätt i varandet här och nu.

Ceremoniell skilsmässa

ca 240 min

3 500SEK

​​​​​​​
En ceremoniell skilsmässa är helt enkelt ett avslut. Ett avslut på något som du här och nu inte kan släppa taget om, men vet att du behöver göra det. Den här ceremonin ger dig frihet och en möjlighet att börja på ett nytt, oskrivet blad, oavsett vad det gäller. Ceremonin är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och återkopplande samtal. Du får praktiska råd och tips för hur du ska förvalta ditt varande. Du får även kristaller och amuletter tillverkade för dig.

Individuell Dag

pris från 

3 750SEK

​​​​​​​
En dag skapad av dig och för dig. Innehållet i Din Dag mynnar ut ifrån vad du behöver och önskar. Vi planerar dagen tillsammans under ett samtal (ca 30min)  Du kan mixa undervisning, ceremonier och tillverkning i ateljén. Vill du stanna fler dagar, så går det alldeles utmärkt. Övernattning och mat ingår i priset.

15-dagars coaching

15 500SEK

​​​​​​​
Det här coachingprogrammet är till för dig som vill få en kick-start ur stagnation. Under 15 dagar får du dagliga inspirerande budskap och övningar som utmanar dig till att styra upp din kraft och din energi. Under de här 15 dagarna har vi 6 samtal à 45 min och 2 helande och balanserande ceremonier. Du väljer om du vill ha ceremonierna på distans eller på plats i Utsund. 1 plats/månad, ca 1 månads väntetid.