Summer Magic - Hilaria's Sommarretreat 2023


 ~ DINA INRE ELEMENT ~ 

Vi känner till dem - jord, luft, eld och vatten. 

"Jord är Moder Jords kropp, din och min kropp. 
Luft är Moder Jords sinne, ditt och mitt sinne.
Eld är Moder Jords kraft, din och min kraft.
Vatten är Moder Jords känsla, din och min känsla."


Våra inre element är en del av vårt energisystem. Vår vibration, vår kraft och vår energi är i ett konstant samspel med våra inre element. Om något element är försvagat eller sargat av trauman i livet, uppstår obalans och disharmoni i vår vibration. Genom att lära känna våra inre element och skapa balans i dem, kan vi skapa förståelse och läkning för oss själva och andra. 

Har du dominans i eldelementet är du med all sannolikhet en "doer". Du har en kraftfull handlingskraft och du backar inte när du brinner för något. Du är passionerad och har lätt för att agera och reagera. Har du däremot dominans i vattenelementet har du lätt för känslor, du kan drunkna i dem och dina beslut är ofta känslobaserade. Du blir lätt sårad och när en känsla tar över, så tar den över hela ditt väsen. 


För anmälan & info maila info@hilaria.se!

I retreaten 3-6 augusti ingår:
  • Kost & Logi (sovsal)
  • Goodiebag
  • Individuell session med Mira
  • 2 återkopplande coachande samtal  (à 30 min) 14 + 30 dagar efter retreaten
  • Pris: 8 000kr 
  • hand-i-mossa
  • offra-rosor
  • runorakel-sommarbild
  • skogsstig
Vi besöker också kraftplatser och vistas i magisk dalaskog och vid sjöar där vi får möta både skogens väsen och vattnets väsen. Dagarna är fyllda av upplevelse, läkning och en harmonisk vibration i samklang med Moder Jord. Du kommer att ha gott om tid till att lära dig att lyssna till viskningarna i vinden, visdomarna i elden, kraften i jorden och helandet i vattnet. 

Steg för steg. Andetag för andetag. Vakna dina inre element och möter Moder Jords kärleksfulla famn.

Mira Hilaria Mård


Mira är en skarpsynt kanal för andevärlden och med sin jordnära attityd är hon en otämjd levnadskonstnär.
Hon är obeveklig i att manifestera sin vision och en inspirerande kanal för andevärlden. Hon är internationell bästsäljande författare och en av hennes böcker Mother Pinetrees Visdom är tankeväckande om integrationen mellan din andlighet och din vardag.
Hennes jordnära kurser och individuella sessioner är livsförändrande för dem som vågar kapitulera för den transformerande processen att gå tillbaka till sina rötter och slå ut i blom på Livets Stig.
Mira är unik inom sitt område, uppvuxen i en schamansk familj och förvaltar ett arv från sina förmödrar. Detta gör henne autentisk i sitt utövande. Hon är också en outtröttlig entreprenör som praktisera schamanistiskt ledarskap. 
Mira brinner för transformativa sessioner och utbildningar i Mother Pinetrees anda, som ger människor möjlighet att vila i tillit till sin kraft.
​​​​​​​
www.linktr.ee/miramard


Charlotte Delphi Björndotter


Charlotte är en passionerad och inspirerande ambassadör för djuren. Hennes livsuppgift är att guida människor att öppna sina hjärtan på vid gavel och djupdyka in i sin essens. Att upptäcka och känna enhetsmedvetande och altruistisk kärlek.

Hon är en mycket erfaren djurkommunikatör och healer. Hennes specialitet är själslig djurkommunikation, där djurens själar och enorma visdom får träda fram. Hon samarbetar med högvibrerande delfin- och valandar som tillsammans med henne har utvecklat den kraftfulla healingmodaliteten Delphi healing. Hon kanaliserar energin, visdomen och budskap från naturen och djuren i guidade meditationer, sång- och trum ceremonier och helande sessioner.
Charlotte erbjuder retreats i Egypten och på Azorerna, där deltagarna får oförglömliga och transformerande upplevelser med naturen, naturandar, andedjur, delfiner och valar.  Hennes kunskap om sjöjungfrur och Atlantis vävs in i det hon gör, bland annat i vägledningssessioner med orakelkort. 

www.linktr.ee/CharlotteDelphi