OKWAMANJE ~ RETREAT
22-25 juli 


Retreaten är skapad ur mitt kapitel i bästsäljande multiförfattarboken LUFTBURNA. Livet består av värdefulla ögonblick, vissa minns vi väl och andra ligger djupt begravda i hjärteroten, som om de gömmer sig för sinnet.

Okwamanje är Zulu för värdefulla ögonblick. Dessa ögonblick bär på en unik vibration. Genom att skapa en kraftfull kontakt med den vibrationen inom oss kan vi skapa mer och fler värdefulla ögonblick och förvalta OKWAMANJEs kraft och visdom.

Livet kan vara obarmhärtigt och vi glömmer lätt att livet alltid vill oss väl. Det är därför det är viktigt att väcka insikterna om OKWAMANJE i oss. Vi behöver få tillbaka tilliten till att livet vill oss väl och vi behöver också lära oss att skapa dessa värdefulla ögonblick och njuta av den harmoniska vibrationen det skapar i våra liv, så väl i det inre som i det yttre. 

Under retreaten får du en kickstart av din OKWAMANJE vibration. Du kan börja nyttja den i praktiken och du kommer att märka att du kan släppa taget, bli friare, processa känslor och utmaningar fortare och genuint förlåta de som sårat dig. Du får balans och du får läkning.

Under retreaten berättar jag också om Magpie Magic, som är ett bra verktyg för den som vill se livet ur ett högre perspektiv och lösa de knutar som finns i Livets Väv. Det här är en kommande nyhet i Hilaria's sortiment, men vi ger dig som retreatdeltagare en möjlighet att uppleva det innan premiären! 

Har du glömt, att du minns? 
​​​​​​​Våga väcka dina värdefulla ögonblick! 

I retreaten ingår:
  • Vegetarisk kost & logi
  • Goodiebag
  • 1 enskild Okwamanje-session
  • 2 återkopplande samtal (à 30 min) 14 + 30 dagar efter retreaten
  • Retreaten kostar 19 500SEK 
Jag erbjuder en förutsättningslös samtalstid på ca 20 min
för att se att vi är samstämmiga i vår vibration & intention.
Varmt välkommen med dina frågor! 
Maila oss: info@hilaria.se