Recensioner

Vad säger elever och kunder om Mira och Hilaria?

Lena Svensson
Egen företagare.

Jag stod inför ett val. 
1. Lägga ner företaget jag under 10 år byggt upp.
2. Göra en långsiktig och bestående förändring och starta om på nytt.

Det Mira förändrade för mig.
Hon sa att det inte skulle bli enkelt eller vara en quick fix. Hon sa att jag behövde se mig själv för den jag är och den jag är ämnad att vara. 

Det här är den i särklass BÄSTA businesscoachingen jag fått. I Vibrations Coaching Programmet fick jag verkligen upp ögonen för hur jag och min vibraton är i symbios med företaget och dess vibration. 

Insikten och kunskapen om hur jag bygger upp min vibration, skapar kraft med den och riktar den för att skapa tydlighet i min business förändrade allt. 

Jag står idag all in i alternativ 2. Jag gjorde en nystart och den resan är inte över än, men jag kommer aldrig någonsin att ge upp det jag byggt upp. 
Tack Mira för att du visade mig vägen och trodde på mig.
Jag är dig evigt tacksam.
Birgitta Grandin

Jag var ganska vilsen i livet när jag mötte Mira. På en av hennes kurser fick jag äntligen stop på karusellen som gick på högfart i mitt liv.

Min tacksamhet till dig Mira.
Jag var ganska vilsen i livet när jag mötte Mira. På en av hennes kurser fick jag äntligen stop på karusellen som gick på högfart i mitt liv. Hon lärde mig vikten av närvaron i alla stunder. Hon visade mig övningar som tillslut kopplade mig till min andliga vägledare som hela tiden kommunicerat med mig på min livsväg, utan min vetskap. Nu vet jag hur.

Samarbetet med min andliga vägledare har stärkt min tillit till livet, jag vet nu att jag är buren om jag tillåter mig (stannar upp) och lyssnar.

Efter en lång startsträcka, står jag nu med en företagside som troligtvis inte fått den unika formen utan den grund jag fick på Miras kurs.
Jag vill berätta om mitt möte med Mira.
Jag kom till henne trasig och jag möttes av värme och en magisk stämning. Hela platsen och Mira själv var som tagen ur en sagobok. Hon lyssnade utan att döma och helt plötsligt flödade min berättelse ur mig. Jag som alltid berättat fragment för de terapeuter jag mött under åren. Jag kände ingen skam, ingen skuld. Orden bara var en spegling av vad som hänt. Efter samtalet fick jag soppa till lunch och därefter gjorde jag min ceremoniella skilsmässa.

Jag grät, jag skrattade, jag mådde illa och jag var kände mig ett tag tom. Sen kom värmen, kärleken och kraften. Nu har det gått 6 månader och inget är sig likt. Jag är stark och jag känner att jag uppnår mina mål, bättre och bättre för varje dag som går. Sorgen över det trasiga styr inte längre mig och jag känner INGEN skam eller skuld över mitt liv och mina val. Jag är FRI. 

Angelika K​​​​​​​Själens Konst


Med Miras lugna jordnära guidning, leder hon mig varsamt med hjälp av trummans rytm genom slöjorna, in i mitt innersta, där jag får tillgång till mitt hela väsen. En erfarenhet jag inte skulle vilja vara utan och som jag rekommenderar .

Maja Åkerling, Torsåker
https://healingrummet.webnode.se/


​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​


Individuella Dagar & Coaching


Jag har ett känsligt yrke och anonymitet är viktigt för mig. Jag känner mig alltid trygg hos Mira och hon värnar om min integritet på ett unikt sätt som jag aldrig mött förut. 

Jag har spenderat flera Individuella Dagar hos Mira eftersom deltagande i grupp kan vara svårt utifrån min yrkesroll. Jag har under dessa dagar fått utveckla mig själv både andligt och på det personliga planet genom att lära mig att hantera min höga stressnivå t ex. 

Jag har också använt mig av Coahingen Mira erbjuder. Den är något jag aldrig mött förut. Det finns ingenstans att fly när Mira använder sig av både sin medialitet och sin otroligt inspirativa livssyn. Jag har gått Coahing Programmet och jag ser till att för min egen skull boka en Coahingsession var tredje månad för att hålla fokus på mina livsmål. 

Jag rekommenderar Mira om du är redo för en livsförändring. Ger du henne vittring om vad du vill bryta med, så släpper hon inte taget förrän det är gjort. Jag har aldrig mött en så engagerad och passionerad människa i hela mitt liv. Hon har förändrat mitt privatliv och mitt företagande totalt.

Camilla A.K