Recensioner

Vad säger elever och kunder om Mira och Hilaria?

Tack Mira för att du visade mig vägen och trodde på mig.
Jag är dig evigt tacksam.
Birgitta Grandin

Jag var ganska vilsen i livet när jag mötte Mira. På en av hennes kurser fick jag äntligen stop på karusellen som gick på högfart i mitt liv.

Min tacksamhet till dig Mira.
Jag var ganska vilsen i livet när jag mötte Mira. På en av hennes kurser fick jag äntligen stop på karusellen som gick på högfart i mitt liv. Hon lärde mig vikten av närvaron i alla stunder. Hon visade mig övningar som tillslut kopplade mig till min andliga vägledare som hela tiden kommunicerat med mig på min livsväg, utan min vetskap. Nu vet jag hur.

Samarbetet med min andliga vägledare har stärkt min tillit till livet, jag vet nu att jag är buren om jag tillåter mig (stannar upp) och lyssnar.

Efter en lång startsträcka, står jag nu med en företagside som troligtvis inte fått den unika formen utan den grund jag fick på Miras kurs.
Jag vill berätta om mitt möte med Mira.
Jag kom till henne trasig och jag möttes av värme och en magisk stämning. Hela platsen och Mira själv var som tagen ur en sagobok. Hon lyssnade utan att döma och helt plötsligt flödade min berättelse ur mig. Jag som alltid berättat fragment för de terapeuter jag mött under åren. Jag kände ingen skam, ingen skuld. Orden bara var en spegling av vad som hänt. Efter samtalet fick jag soppa till lunch och därefter gjorde jag min ceremoniella skilsmässa.

Jag grät, jag skrattade, jag mådde illa och jag var kände mig ett tag tom. Sen kom värmen, kärleken och kraften. Nu har det gått 6 månader och inget är sig likt. Jag är stark och jag känner att jag uppnår mina mål, bättre och bättre för varje dag som går. Sorgen över det trasiga styr inte längre mig och jag känner INGEN skam eller skuld över mitt liv och mina val. Jag är FRI. 

Angelika K