Media Kit

Mira Mård är andlig coach, lärare, inspiratör och internationell bästsäljande författare.

Hon förvaltar sitt andliga arv, som har sina rötter i sitt mångkulturella arv. Det schamanska livsperspektivet har varit en del av hennes liv sen hennes barndom. Under 25år i den andliga branschen har hon alltid brunnit för att introducera de gamla visdomarna i en modern värld, för att överbrygga klyftan som separerar anden från varandet och förhindrar våra drömmar från att bli verkliga. 

Mira lever sin dröm, istället för att drömma den och är idag VD för Hilaria i Utsund AB i idylliska Dalarna. Där hon också driver Utsunds Kurscenter, med uthyrning för events för andra företagare.
​​​​​​​
Hon jobbar efter en devis från sina förmödrar; Med människor och För människor. Hon har alltid varit i kontakt med andevärlden och ser att en andlighet i vardagen är en av nycklarna till att känna sig hel. 
​​​​​​​
Mira brinner för transformativa sessioner och utbildningar i Mother Pinetrees anda, som ger människor möjlighet att våga stå i sin kraft.​​​​​​​

Mira jobbar också som Community Manager på Media House of Sovereignty och som krönikör och skribent på Insprie Magazine.Publicerat i eget förlag


Kommande (2022)
Unfuck Publishing


​​​​​​​

​​​​​​​
Kommande från Unfuck Publishing

​​​​​​​Publishing House of Sovereignty


​​

Kommande från Publishing House of Sovereignty

Poddar

Mother Pinetrees Visdom, Andedjur, det schamanska perspektivet. Gäst Mira Mård.
Luftburna & Eldfödd - Att minnas det vi glömt och stå i sin kraft.  '
​​​​​​​Gäst Mira Mård

Artiklar

Intervjuer

Biografi (pdf)