Blogg

Tankar kring den andliga branschen växer i mig


I processen att skriva multiförfattarböckerna från  Publishing House of Sovereignty har jag börjat se mig själv och det jag erbjuder ur ett annat perspektiv.

Jag har börjat se min bransch ur ett annat perspektiv och tar sakta in hur branschen ser ut. Jag förvånas över hur jag själv har jobbat och hur andra jobbar. Jag förvånas över mängden quick-fix som dominerar.

Snabba ryck och bra deals är vad som säljer, men är det så vi ska omhulda vår personliga och andliga resa på Livets Stig? I mig vaknade en gnagande känsla som fick följa med på promenad längs med älven i några dagar. Likaså fick den vända i myllan i odlingarna några gånger för att kunna forma sig till ord.

Genom att jaga snabba svar som stillar i stunden, dämpas oro för stunden, men du skapar ingen bestående förändring. Mest troligt är att du får gör om läxan i en mer komplicerad variant. Genom att ha fokus på det yttre, förändrar du inget i det inre. Bestående förändring börjar alltid i det inre, för att sedan slå ut i blom i det yttre.
Det är i det inre som din förmåga att läka finns. Det är i det inre som du förvaltar din kraft, dina relationer och din framgång. Det är i det inre du lägger grundstenarna för lycka, välgång och framgång (hur du än definierar den).

Hur ska någon transformation kunna ske om vi alltid harvar runt i det yttre och bara skrapar på ytan?

Jag vill inte bara överleva dagen. Jag vill uppleva dagen och jag vill att varje dag ska ge mig en känsla av att vara tillfreds med mig själv, mina beslut och mitt liv. Jag vill att varje andetag, varje steg och varje ögonblick ska vara värdefullt.

Jag gillar storytelling och jag gillar liknelser. För att du enklare ska få en bild av mina tankar vad gäller andlighet, så tänker jag berätta den genom att jämföra processen jag startar i dig med ett yrke vi alla respekterar.

Möt SNICKAREN. Ett yrke där vi värdesätter erfarenhet och goda referenser. Vi frågar aldrig snickaren om kursintyg eller utbildning. Vi tar hem den kunniga snickaren vars handlag är värdefullt – han ska ju fixa vårt hem!

Vi visar honom problemet. Vi berättar om problemet. Allt för att spara på hans dyrbara tid och ge honom den informationen han behöver ha för att hjälpa oss. Han synar, muttrar och mumlar. Säger vad han ser och vad han tror. Utifrån det han ser och hör börjar hans arbete ta form. Han ger oss en preliminär prognos och passar på att påminna om att han behöver ju faktiskt göra något för att få veta mer. Han behöver se vad som ligger under ytan för att kunna veta med säkerhet vad som behövs och hur lång tid det kommer att ta.

Vi litar på snickaren och ger oss tacksamma ut på en resa vi inte riktigt vet hur det ska sluta. Vi ger snickaren tid att göra sitt jobb och litar på att han gör sitt bästa. Det är bättre att det tar tid så att det blir riktigt gjort. Fuskbygge vill vi inte ha. Huset ska vara friskt och vackert och stå stadigt i flera år till.Känner du igen det?

Du är huset. Jag är snickaren.

Den enda skillnaden på snickaren och mig är att jag jobbar med dina energikroppar, din vibration och kallar hem din kraft så att du återigen kan känna dig hel och stå i din kraft i flera år till. Jag hjälper dig att se till att dina steg på Livets Stig blir stadiga och att du kan manifestera din vision och känna att du växer och omges av värdefulla ögonblick, dag ut och dag in.

Att förvalta mitt arv och göra gott bruk av mina gåvor.

Jag vill använda mina gåvor och den visdomen jag fått i arv i full tillit. Jag vill inte dela den i fack och agera utifrån andras önskan. Jag vill fritt kunna analysera dina energier och skräddarsy din session hos mig, så att den ger dig allt det du behöver. Jag vill göra det i full tillit till mina gåvor och min samlade visdom.

Jag har 25 års erfarenhet av branschen och jag ser att vi behöver stanna upp och våga gå på djupet istället för att skrapa på ytan och tro att den snabba lagningen håller. Vi behöver transformera de gamla energierna till nytt som gynnar oss på Livets Stig länge. Vi behöver hållbarhet i det energiarbetet vi gör.

Inga fler quick-fix.
Inga fler deals.
Inga fler re-does.

Det är dags att sluta leva i det yttre och det är dags att sluta leva i rädsla.

Varma kramar
​​​​​​​Mira


Säsongen 2021 har startat! 


Det glödjer oss att även under dessa "rådande omständigheter" att gården vaknar till liv igen. Odlingarna är igång och vi har utökat dem i år. Vi jobbar ständigt vidare mot att bli mer självförsörjande och för att stärka den cirkulära livsstilen i en linjär värld. Det riktigt kliar i fingrarna av att snart få sätta ut allt förkultiverat och sedan vänta tills skörden kommer. Det betyder också att vi redan nu har börjat skörda många av de örter som vi använder till våra smudgeblandningar och teer.

Fullmånesceremonierna är igång och i år är det viktigare än någonsin att du föranmäler din ankomst. Även om alltid är utomhus, så vill vi kunna möta de restriktioner som finns att ta hänsyn till. Vi vill ju vara in business - inte out of business.

Den här veckan lägger vi ut samtliga våra evenemang på Facebook. I kalendariet är samtliga evenemang länkade till facebook. Skulle du inte ha facebook, är du alltid välkommen att maila oss på info@hilaria.se så skickar vi informationen till dig i mail istället. Under veckan kommer också två nya flikar på hemsidan, för att du lättare ska kunna hitta det du söker kring retreats och där vi medverkat i media. 

Ännu en nyhet är våra COAHINGAR som har fått sig en ansiktslyftning. Namnet Andlig Coaching byts ut, då jag insett att coachingen är så mycket mer. Den jobbar på din vibration, din energi och framför allt så får du med dig en konkreta övningar som gör att du verkligen förankrar din gamla och nya visdom i varandet. Det är en omstart av dig, för dig.

Just nu kan du delta i en intensiv, 3-dagars gruppcoaching, online till ett bra pris. Den kickstartar din vår och ger dig möjlighet att väcka liv i ditt slumrande driv. Ännu en nyhet är att vi är numera inte bara jag, Mira. Jag har anställt min dotter som ska ha ansvaret för sociala medier, webshopen och den fysiska butiken i Utsund. Vi har för närvarande öppet tisdagar 16-18 och lördagar 12-14, men vi fortsätter att hålla öppet för dig, om du bokar en tid då du kan komma. Skicka mail eller sms (gärna dagen före), så bekräftar vi att vi är på plats. 

Vill du läsa mer om fullmånen, så klickar du iväg dig till Sothäxans Vardag & Visdom! 

Varma kramar
Mira & Team Hilaria

Varmt välkommen till Hilaria’s blogg!
 

Som ni kanske vet har jag i flera år skrivit en blogg på Tarotguiderna Sothäxans Vardag & Visdom. Det kommer jag att fortsätta med! Där kan ni följa mina fullmånesorakel och ta del av magiska tips & trix samt tankar.

Den här bloggen kommer att beskriva mitt arbete och min vision kring Hilaria och Utsunds Kurscenter. Här kan du följa min verksamhet och det vi skapar på Hilaria.
Vår första och kanske viktigaste nyhet är att min dotter Celina numera är anställd här och du som elev, klient eller kund i gårdsbutiken kommer att möta hennes härliga energi och bli väl omhändertagen.

Vi är därmed ett familjeföretag i tillväxt och vi har flera spännande projekt på gång. Vi har premiär för säsong 2021 den 1 april (Skärtorsdag) och då bjuder vi in till en magisk trumresa vid vår eldplats i Stallbacken. Den här trumresan är kostnadsfri och det enda vi kräver av dig är kläder efter väder, en liten fikakorg till dig själv och att du följer de rekommendationer vi har för vår verksamhet.

Ännu en stor, nästan övermäktig nyhet är multiförfattarböcker jag kommer att medverka i under våren. En del är på svenska, en del på engelska. Jag har som plan att ge ut den tredje boken om Mother Pinetrees Visdom under våren/sommaren 2022.

Tack för att du följer oss! 

Mira & Team Hilaria