Blogg

Varmt välkommen till Hilaria’s blogg!
 
Som ni kanske vet har jag i flera år skrivit en blogg på Tarotguiderna Sothäxans Vardag & Visdom. Det kommer jag att fortsätta med! Där kan ni följa mina fullmånesorakel och ta del av magiska tips & trix samt tankar.

Den här bloggen kommer att beskriva mitt arbete och min vision kring Hilaria och Utsunds Kurscenter. Här kan du följa min verksamhet och det vi skapar på Hilaria.
Vår första och kanske viktigaste nyhet är att min dotter Celina numera är anställd här och du som elev, klient eller kund i gårdsbutiken kommer att möta hennes härliga energi och bli väl omhändertagen.

Vi är därmed ett familjeföretag i tillväxt och vi har flera spännande projekt på gång. Vi har premiär för säsong 2021 den 1 april (Skärtorsdag) och då bjuder vi in till en magisk trumresa vid vår eldplats i Stallbacken. Den här trumresan är kostnadsfri och det enda vi kräver av dig är kläder efter väder, en liten fikakorg till dig själv och att du följer de rekommendationer vi har för vår verksamhet.

Ännu en stor, nästan övermäktig nyhet är multiförfattarböcker jag kommer att medverka i under våren. En del är på svenska, en del på engelska. Jag har som plan att ge ut den tredje boken om Mother Pinetrees Visdom under våren/sommaren 2022.

Tryck för större bild

Tack för att du följer oss! 

Mira 
& team Hilaria